Om oss

Välkommen till Cellbetong i Sverige AB! Vi är ett familjeföretag baserat i Strängnäs, med mer än trettio års erfarenhet av betongbranschen. Vi tillverkar och levererar betongrelaterade produkter, tjänster och utrustning i hela Sverige från norr till söder. Hos oss får du alltid ett vänligt bemötande och en bra kommunikation när du vill utnyttja våra tjänster.

Vår produkt Cellbetong, som framställs med EPS-baserad lättballast, är en av de populäraste varianterna av lättbetong och används vid byggprojekt i hela Sverige för golv, väggar, tak och som utfyllnad. Genom att använda plasten EPS får man en pumpbar lättbetong med god utfyllnadsförmåga, som lätt kan blandas till olika densiteter. Cellbetong är lättarbetad och har mycket god isoleringsförmåga.

Cellbetong har under det senaste decenniet tagit en allt större plats i svensk byggindustri. På grund av sin lätthet, densitet och goda utfyllnadsförmåga är det ett material som kan användas till väldigt mycket. Läs mer om Cellbetong här på sidan och kontakta oss gärna om du har några frågor!


Ove Lundberg
Teknik/Försäljning

070-772 61 10
ove@cellbetong.se


Gustav Lundberg
Produktion/Försäljning

076-320 43 76
gustav@cellbetong.se


Catharina Lundberg
Ekonomi/Försäljning

070-795 22 00
catharina@cellbetong.se

Vi svarar gärna på dina frågor!