Gräsarmering

Gräsarmering för hållbara, gröna ytor

Gräsarmering är det perfekta verktyget om du har en yta som du vill bibehålla grön, samtidigt som den tål hög belastning av exempelvis fordon. En snygg, grön parkeringsplats eller uppfart blir verklighet samtidigt som du slipper oroa dig för fula däckspår eller att bilar kör fast efter ihållande nederbörd. Gräsarmering är även populärt bland stallägare och lantbruk då det hjälper till att motverka upptrampade ytor där till exempel hästar och kor rör sig mycket.

Vi saluför två typer av gräsarmering som sömlöst integrerar sig med gräsmattan och ger ett stabilt underlag att köra eller gå på. Våra produkter går också att använda för att ge högre stabilitet till grusade underlag.

Inbyggd dränering

Med våra lösningar för gräsarmering så löser sig dräneringen automatiskt. Ytan hålls stadig samtidigt som vatten avleds under dräneringsmattan. Vill man ytterligare förbättra avrinningen skapar man först ett dränerande skikt av exempelvis grus innan man lägger på gräsarmeringen och sedan sår i gräsfrö.

Kontakta oss gärna för att få rådgivning kring de bästa lösningarna för just din yta.

Hållbara och miljövänliga lösningar för gräsarmering

De produkter vi saluför inom gräsarmering har lätt vikt och är enkla att installera. Vi har till och med produkter där du inte ens behöver avlägsna din befintliga gräsmatta utan enkelt kan slå ner modulerna med hjälp av en gummihammare.

Genom att välja gräsarmering som är tillverkad av återvunnen plast kan du minimera din miljöpåverkan och får en lösning som är utformad för att hålla i många år tack vare att materialet är UV-tåligt och utformat för att belastas dagligen, även av tunga fordon.

Vi svarar gärna på dina frågor!